Semnificații/Definiții

 

·         În ceea ce privește următoarele informații, următorii termeni utilizați cu bold vor avea, următoarele înțelesuri:

Site – reprezintă site-ul care aparține companiei noastre, Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design, aflat la adresa www.dekojaluzele.ro, prin intermediul căruia clienții au acces la toate informațiile necesare în ceea ce privește atât produsele cât și serviciile oferite de către firma noastră.

Utilizator/utilizatori – reprezintă persoana fizică sau juridică, persoană care accesează  site-ul nostru în scopuri private și/sau profesionale, și care în mod implicit acceptă termenii și condițiile site-ului, îndeplinind cerințele întregului proces de înregistrare.

Utilizare abuzivă – se referă la utilizarea site-ului într-un mod prin care pot fi aduse prejudicii companiei noastre (utilizarea în mod contrar a reglementărilor și legislației în vigoare).

Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design – reprezintă compania noastră, cu sediul în Sibiu, Str. Morilor, Nr. 24.

 

Conținutul site-ului

 

·         Informațiile publicate pe acest site au caracter pur informativ cu privire la companie, la produsele și serviciile comercializate, la partenerii noștri cât și alte informații care sunt considerate de companie ca fiind necesare pentru utilizatori.

·         Toate informațiile sunt puse la dispoziția clienților în mod gratuit. Cu toate acestea, compania are dreptul de a implementa pe acest site servicii contra-cost.

·         Toate fotografiile afișate pe site au caracter informativ, iar acestea pot prezenta accesorii care nu sunt incluse în gama noastră de produse.

·         Platforma noastră vă pune la dispoziție toate detaliile tehnice necesare pentru fiecare produs, acestea având un caracter informativ, fiind în conformitate cu datele transmise de către furnizori și/sau producători. Aceste informații pot fi modificate fără o înștiințare prealabilă, neconstituind o obligativitate contractuală.

·         Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului. Tot conținutul acestui site este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor.

·         În calitate de utilizatori, clienții firmei au obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale firmei, drepturi prevăzute de legislația în vigoare.

 

Utilizarea site-ului

 

Toți utilizatorii sunt obligați să utilizeze site-ul în scopuri care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 

Limitarea răspunderii Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design S.R.L.:

 

Dorim să vă aducem la cunoștiință faptul că Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile care se vor crea datorită erorilor sau neactualizării informațiilor de pe site, care nu se datorează culpei sale.

 

În condițiile în care pe site au fost afișate detalii referitoare la produse, promoții, compania noastră își alocă dreptul/obligația de a contacta în mod telefonic sau prin e-mail clientul pentru a-i face cunoscută eroarea apărută, iar dacă va fi necesar, comanda va fi anulată, în contextul în care aceasta nu a fost deja livrată.

 

Toate prețurile afișate pe platforma online www.dekojaluzele.ro includ TVA, iar acestea pot suferi modificări neanunțate datorită creșterii/scăderii procentului de TVA.

 

Toate promoțiile afișate pe acest site sunt valabile în perioada de timp stabilită și menționată de către companie. Pentru promoțiile a căror perioadă de valabilitate nu este menționată, acestea se  desfășoară în limita stocului disponibil.

 

Întreaga gamă de produse prezentată pe site-ul nostru este disponbilă în limita stocului fizic existent. În momentul în care stocul pentru un anumit produs va fi epuizat, reprezentanții Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design vor oferi clienților alternative ale altor produse, similare cu produsul comandat, a cărui stoc a fost epuizat.

 

Produsele la precomandă, sunt acele produse care încă nu au fost lansate pe piață, însă pe care le puteți achiziționa înainte de lansarea acestora. Prin intermediul precomenzii, aveți garanția că veți primi produsul în ziua lansării sau în termen de 1-2 zile lucrătoare, în condițiile în care produsul există pe stoc în depozitul firmei noastre. Dacă vor exista cazuri, în care în ziua lansării produsul nu există pe stoc în mod fizic, atunci acesta vă va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare, începând din momentul în care produsul va fi înregistrat în depozitul nostru. Produsele la precomandă, se adaugă în coș în același fel ca orice alt produs, iar plata acestora se face în același mod ca la oricare altă comandă. Este recomandat să știți că în calitate de producător, firma noastră își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare și/sau prețul produselor. La fel ca la orice altă comandă, veți fi contactat de către un operator al companiei noastre pentru a confirma comanda, în momentul în care produsul a fost lansat.


În cazul în care doriți să renunțați la o precomandă, compania noastră vă pune la dispoziție două opțiuni: dacă precomanda a fost achitată, aveți posibilitatea de a solicita returnarea sumei sau aveți posibilitatea de creditare a contului dumneavoastră, în vederea realizării pe viitor a unei alte comenzi.

 

Jaluzele Concept Store Powered by Deko Home & Window Design își rezervă dreptul de a completa/modifica și/sau actualiza informațiile disponibile pe acest site.

 

Toate problemele cauzate de produsele și/sau serviciile pe care compania noastră le oferă, se vor soluționa pe cale amiabilă în termen de 10-15 zile lucrătoare, de la data sesizării în scris făcute de către utilizator.

În condițiile în care Termenii și Condițiile prevăzute pe acest site nu sunt respectate, compania nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderi, costuri, procese sau alte răspunderi.

Vă aducem la cunoștință că sesizările privind defectele de producție vor fi luate în considerare doar dacă acestea sunt realizate în primele 48 de ore de la primirea produsului de către client.