Condiții de acordare a garanției

 

·        Termenul de garanție este 24 de luni de la data primirii produsului

·         În cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe perioada de garanție, produsul se va repara sau înlocui gratuit.

·         Durata medie de utilizare a produsului este de 5-7 ani.

 

Situații care duc la ieșirea din garanție a produsului

·         Nerespectarea condițiilor de manipulare, păstrare și întreținere.

·         Produsul prezintă deteriorări cauzate de lovituri, utilizare greșită sau neglijentă, intervenții executate de către persoane neautorizate.

 

Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele daune sau alte defecțiuni de orice natură apărute în urma utilizării necorespunzătoare a produselor comercializate (arse cu țigare, tăiate, agățate, distruse de animalele de companie, spălate în mașina de spălat automată, distrugerea prin expunerea la curenții de aer fiind deschise în mod simultan mai multe ferestre sau uși).

 

De asemenea, dorim să vă readucem aminte, că în momentul plasării comenzii sunteți direct responsabil de dimensiunile furnizate, iar dacă acestea ne sunt oferite greșit de către dumneavoastră, trebuie să știți că:

  • ·         În cazul în care produsele sunt mai mari decât ar trebui, se va percepe o taxă de 40 lei/produs pentru redimensionarea acestora, la care se adaugă și cheltuielile de transport.
  • ·         În cazul în care produsele sunt mai mici decât ar trebui, acele produse nu pot fi returnate sau redimensionate.

 

Atenție! În ceea ce privește sistemele de umbrire (jaluzele, rolete, rulouri) este strict interzisă manipularea produselor de către copiii cu vârsta sub 12 ani, pentru evitarea deteriorării produselor, precum și a posibilelor accidente care pot surveni: smulgere din suporți, înghițirea componentelor mici, sufocare prin ștrangulare.