Cum am început:

În anul 2003, managerul firmei a achiziționat prima dată jaluzele verticale pentru propria locuință. Pe vremea aceea erau costisitoare și montajul se făcea individual. A întâmpinat probleme cu funcționalitatea lor și așa a început să facă ”studiu” pe jaluzeaua cumpărată. Ulterior a căutat importatori și producători de componente și iată că din 2004 a început să facă jaluzele verticale, urmând ca mai apoi să diversifice oferta în funcție de produsele apărute pe piață.

Firma a fost cunoscută timp de 8 ani ca și S.C. ELY S.R.L, în 2013 având loc o strategie de rebranding, devenind S.C. DEKO HOME & WINDOW DESIGN S.R.L.

 Schimbarea s-a datorat atât unor cauze legate de management și marketing, cât și legislației în vigoare privind domeniul de activitate.

S.C. Deko Home and Window Design S.R.L. este o companie cu răspundere limitată, cu capital sută la sută românesc, înființată în anul 2013 cu scopul de a aduce pe piața sibiană, și nu numai, calitate și profesionalism prin produsele concepute și comercializate, prin intermediul unui personal specializat dedicat.

Firma desfășoară atât activitățile de producție, cât și de desfacere, oferind, în același timp, servicii pre și post vânzare.

PARTENERI: DEKO HOME & WINDOW DESIGN, CHARMANTE STICKER DESIGNS